Retourbeleid Outlet store

Niet tevreden met uw aankoop

Voor onze outlet store handelen wij volgens de wet van kopen op afstand. Dit betekent dat u het recht heeft uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
Gedurende deze bedenktijd dient de koper zorgvuldig om te gaan met het product en de originele verpakking en alleen dat uit de verpakking te halen dat hij nodig heeft om te beoordelen of het producten aan de verwachting voldoet.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dewitonline.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De volgende artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden:

  • Vanwege hygiënische redenen kunnen wij gedragen artikelen niet retour nemen
  • Maatwerk artikelen
  • Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.
  • Artikelen die speciaal besteld moeten worden (of in opdracht van de klant) bij de fabrikant. Dit staat vermeld bij de product omschrijving.